ROVIS Co Sisteme de Securitate
RO EN Pagina PrincipalaHarta SiteContact
Membru Fondator al Asociatiei Romane de Tehnica de Securitate
 
DESPRE
Avertizare Efractie si Incendiu
Control Acces
Sisteme Supraveghere Video
Retail Security
Instalatii Voce - Date
Instalatii Electrice
Bine Ati Venit pe Site-ul Oficial al Companiei.

Infiintata in 1996, ROVIS Co abordeaza sectoare de piata ce cuprind servicii si echipamente de securitate, instalatii ecologice de reciclare si brichetare, constructii si amenajari, instalare si intretinere aparate de aer conditionat si climatizare, echipamente si instalatii electrice de iluminat si alimentare cu energie electrica precum si alte servicii conexe.
ROVIS Co furnizeaza servicii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale, proiectate in functie de specificul si de nevoile cleintului.

Angajatii nostrii au pregatire de specialitate si experienta in domeniu, sunt avizati de organele abilitate iar calitatea lucrarilor executate reprezinta pentru noi unul din punctele forte.

Dotarea cu scule si aparatura a echipelor de lucru este in conformitate cu standardele si cerintele actuale.

Noi ne exprimam disponibilitatea ca, in situatia in care veti avea nevoie de o colaborare in vreunul din domeniile de mai sus, sa va supunem atentiei oferta firmei noastre.
In speranta unei colaborari,

Cu stima,
Valentin IOSIF - Director General
 
© 2009 | Toate drepturile rezervate ROVIS Co Pagina PrincipalaProduse si ServiciiClientii NostriiDespre NoiStructura OrganizatoricaContact