ROVIS Co Sisteme de Securitate
RO EN Pagina PrincipalaHarta SiteContact
Membru Fondator al Asociatiei Romane de Tehnica de Securitate
 
DESPRE
Avertizare Efractie si Incendiu
Control Acces
Sisteme Supraveghere Video
Retail Security
Instalatii Voce - Date
Instalatii Electrice

Unitatea interioara este echipata standard cu rezistente electrice aditionale asigurandu-se astfel o incalzire mai rapida a spatiului si o suplimentare a capacitatii de incalzire a aparatelor in perioadele cu temperaturi exterioare scazute, cand puterea de incalzire a acestora se diminueaza.
Echipamente si instalatii de climatizare

Climatizari industriale
  • O gama larga, completa de unitati interioare ce pot satisface cerintele celor mai diversi utilizatori si pot fi adaptate oricarui stil de amenajare interioara, fie ca este elegant, rafinat, modern sau practic.
     
  • Aerul conditionat este refulat in incapere in patru directii opuse,prin cele patru fante de pe laturile unitatii interioare ceea ce face ca timpul in care temperatura camerei ajunge la valoarea programata sa fie mult mai mic decat in cazul altor aparate de aer conditonat. In plus,distributia aerului conditionat este optima determinand uniformizarea temperaturii in incapere si obtinerea unui microclimat mult mai placut, cu adevarat confortabil.
     
 
© 2009 | Toate drepturile rezervate ROVIS Co Pagina PrincipalaProduse si ServiciiClientii NostriiDespre NoiStructura OrganizatoricaContact